TR
EN
image
521
Dr. Öğr. Üyesi Gülsün DURAN

Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 3

Gastronomide Dikey Tarımın Önemi: Sürdürülebilirlik Perspektifinden Bir Değerlendirme

4th International Symposium on Traditional Foods and Sustainable Nutrition, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2025

Sürdürülebilir Gastronomide Chef-Farmer Kavramının Analizi

II. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Fakültesi Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Eylül 2025

New trends in gastronomy and its effects in tourism

Mtcon, Amerika Birleşik Devletleri - Florida, 02 Kasım 2022

Kitap & Kitap Bölümleri 24

From Bugs to Food:Generation Z and the Perception of Edible Insects

Mesleki Kitap, Ozgur Press, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Zahter (Kekik) Çayı

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Moleküler Gastronomi

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Chef- Farmer

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, , 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Entomoterapi

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, , 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - EntomoChef

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, , 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Gastrofizik

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, , 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Glutensiz Beslenme

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, , 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Şerbet

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Plaj Turizmi

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Peynir

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sübye (Kavun Çekirdeğinden Yapılan İçecek)

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Üçüncü Dalga Kahve Akımı

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Anamur Batırığı

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sirkencübin / Sirkengebin

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Fethiye Kuzugöbeği Mantarı

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sürdürülebilir Mutfak

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Yenilebilir Böcekler

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Surf & Turf

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Osmanlı Zerde Tatlısı

Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar IV - Yenilebilir Böceklerin Doğa ve İnsan için Faydalarının Değerlendirmesi

Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2025

Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sumak Şerbeti

Küratörlük Kitabı, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar III - Alternatif Gıda Olarak Yenilebilir Böceklerin Swot Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi

Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2024

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar- II - Yenilebilir Böcekler Üzerine Yazılan Makalelerin Bibliyometrik Analizi

Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2024

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları