Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
4
Z Kuşağının Yenilebilir Böcek Tüketimi Algısı ve Belirleyici Faktörler
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2025 (Hakemli Dergi)
DİJİTAL YEMEK ENDÜSTRİSİNDE YENİLİKÇİ BİR YAKLAŞIM: HAYALET MUTFAK KONSEPTİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, 2025 (Hakemli Dergi)
DÜNYA MUTFAKLARI EĞİTİM PROGRAMI KAPSAMINDA GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKİ EĞİTİM STAJI GEREKLİLİĞİNİN SEKTÖR ÇALIŞANLARI GÖRÜŞÜYLE DEĞERLENDİRMESİ
Paradoks Ekonomi Sosyoloji ve Politika Dergisi, Cilt: 20, Sayı: 1, 2024 (Hakemli Dergi)
Deneyim Boyutlarının Müşteri Memnuniyet ve Sadakatine Etkisi: Konya Şehir Merkezinde Bulunan 4 ve 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Bir Araştırma
Turkish Studies - Social Sciences, Cilt: 15, Sayı: 1, 2020 (Hakemli Dergi)
Kitap & Kitap Bölümleri
17
From Bugs to Food:Generation Z and the Perception of Edible Insects
Mesleki Kitap, Ozgur Press, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Şerbet
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Plaj Turizmi
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Peynir
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sübye (Kavun Çekirdeğinden Yapılan İçecek)
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Üçüncü Dalga Kahve Akımı
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Anamur Batırığı
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sirkencübin / Sirkengebin
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Fethiye Kuzugöbeği Mantarı
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sürdürülebilir Mutfak
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Yenilebilir Böcekler
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Surf & Turf
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Osmanlı Zerde Tatlısı
Diğer, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar IV - Yenilebilir Böceklerin Doğa ve İnsan için Faydalarının Değerlendirmesi
Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2025
Türkiye Turizm Ansiklopedisi - Sumak Şerbeti
Küratörlük Kitabı, Türkiye Turizm Ansiklopedisi, İstanbul, 2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar III
- Alternatif Gıda Olarak Yenilebilir Böceklerin Swot Analizi Yöntemiyle Değerlendirilmesi
Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar- II - Yenilebilir Böcekler Üzerine Yazılan Makalelerin Bibliyometrik Analizi
Mesleki Kitap, Özgür Yayınları, Gaziantep, 2024