Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
The Properties of Pectin Extracted from the Residues of Vinegar-Fermented Apple and Apple Pomace
Fermentation, Cilt: 10, Sayı: 556, 2024 (Hakemli Dergi)
The effect of flours of different immature cereal grains on sourdough and sourdough bread: Microbiological, rheological, textural and sugar profiles
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Cilt: 46, 2022 (Hakemli Dergi)
Effect oil type and concentraiton on solid fat contents and rheological properties ef watery oleogels
Rıvısta Italıana Delle Sostanze Grasse, Cilt: 98, Sayı: 3, 2021 (Hakemli Dergi)
Characterization of physicochemical and antioxidant properties of Bayburt honey from the North-east part of Turkey
Journal of Apicultural Research, Cilt: 60, Sayı: 1, 2021 (Hakemli Dergi)
Characterization of chemical, molecular, thermal and rheological properties of medlar pectin extracted at optimum conditions as determined by Box-Behnken and ANFIS models
Food Chemistry, Cilt: 271, 2019 (Hakemli Dergi)
Portakal Posasından Modifiye Pektin Eldesi ve Optimizasyonu, Kompozisyonel ve Yatışkan Faz Özelliklerinin Karakterizasyonu
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, Cilt: 14, 2017 (Hakemli Dergi)
Şeker Pancarı Posasından Elde Edilen Pektinin Modifiye Edilerek Karakterize Edilmesi, Moleküler ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
10
The Effect of Fermentation Process on Free and Insoluble-Bound Phenolics of Apple Pomace
IFIS 2024, Türkiye - İstanbul, 16 Mayıs 2024
Elma Sirkesi Üretim Artığından Pektin Ekstarksiyonu
Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Türkiye - Malatya, 14 Ekim 2022
Effects of Menu Planning on Healthy EatingMenü Planlamasının Sağlıklı Beslenme Üzerindeki Etkileri
1. Uluslararsı Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018
Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Türkiye - Bayburt, 21 - 23 Eylül 2017
Şeker Pancarı Posası Pektini ve Şeker Pancarı Posası Modifiye Pektinin Prebiyotik Özelliğinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Tekirdağ, 05 Ekim 2016
Elma Posasından Elde Edilen Pektinin Verim Optimizasyonu
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Edirne, 05 Ekim 2016
Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Edirne, 05 Ekim 2016
Şeker Pancarı Küspesinden Pektin Elde Edilmesi ve Gıdalarda Katkı Maddesi Olarak Kullanılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Edirne, 05 Ekim 2016
Optimization of pectin extraction conditions from sugar beet pulp: Response syrface methodology approach
The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Botsvana - Sarajevo, 20 - 24 Ağustos 2016
Bayburt’un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
Bal Kongresi, Türkiye - İstanbul, 01 - 04 Ocak 2015