TR
EN
image
623
Dr. Öğr. Üyesi Aslı MUSLU CAN

Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 5

The Properties of Pectin Extracted from the Residues of Vinegar-Fermented Apple and Apple Pomace

Fermentation, Cilt: 10, Sayı: 556, 2024 (SCI-Expanded)

The effect of flours of different immature cereal grains on sourdough and sourdough bread: Microbiological, rheological, textural and sugar profiles

JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Cilt: 46, 2022 (SCI-Expanded)

Effect oil type and concentraiton on solid fat contents and rheological properties ef watery oleogels

Rıvısta Italıana Delle Sostanze Grasse, Cilt: 98, Sayı: 3, 2021 (Hakemli Dergi)

Characterization of physicochemical and antioxidant properties of Bayburt honey from the North-east part of Turkey

Journal of Apicultural Research, Cilt: 60, Sayı: 1, 2021 (SCI-Expanded)

Characterization of chemical, molecular, thermal and rheological properties of medlar pectin extracted at optimum conditions as determined by Box-Behnken and ANFIS models

Food Chemistry, Cilt: 271, 2019 (SCI-Expanded)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar 10

The Effect of Fermentation Process on Free and Insoluble-Bound Phenolics of Apple Pomace

IFIS 2024, Türkiye - İstanbul, 16 Mayıs 2024

Elma Sirkesi Üretim Artığından Pektin Ekstarksiyonu

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Türkiye - Malatya, 14 Ekim 2022

Effects of Menu Planning on Healthy EatingMenü Planlamasının Sağlıklı Beslenme Üzerindeki Etkileri

1. Uluslararsı Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Türkiye - Sakarya, 01 - 03 Kasım 2018

Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Türkiye - Bayburt, 21 - 23 Eylül 2017

Şeker Pancarı Posası Pektini ve Şeker Pancarı Posası Modifiye Pektinin Prebiyotik Özelliğinin Belirlenmesi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Tekirdağ, 05 Ekim 2016

Elma Posasından Elde Edilen Pektinin Verim Optimizasyonu

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Edirne, 05 Ekim 2016

Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Edirne, 05 Ekim 2016

Şeker Pancarı Küspesinden Pektin Elde Edilmesi ve Gıdalarda Katkı Maddesi Olarak Kullanılması

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye - Edirne, 05 Ekim 2016

Optimization of pectin extraction conditions from sugar beet pulp: Response syrface methodology approach

The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Botsvana - Sarajevo, 20 - 24 Ağustos 2016

Bayburt’un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi

Bal Kongresi, Türkiye - İstanbul, 01 - 04 Ocak 2015