Üniversite Öğrencilerinde Basit Şeker ve Ultra İşlenmiş Gıda Tüketimi ile Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite İlişkisinin Değerlendirilmesi
IX. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Türkiye - Ankara, 10 - 12 Ekim 2024
Üniversite Öğrencilerinde Sanal Market Alışverişi Uygulaması Kullanımının Besin İsrafına Etkisi
2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Türkiye - Mersin, 05 - 07 Ekim 2023
Genç Erkeklerde Yumurta Tüketimi ile Kas Gücü Arasındaki İlişki
13. KEPAN Kongresi, Türkiye - Antalya, 16 - 19 Mart 2023
Natürel Birinci Zeytinyağının Termal Oksidasyonuna Stachys Lavanduiıfolia Bitkisinin Antioksidan Etkisi
4. Uluslararası Multidisipliner Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Türkiye - İstanbul, 26 - 28 Mart 2022
Natürel Birinci Zeytinyağının Lavandula Stoechas Bitki Ekstraktı İle Zenginleştirilmesi
4. Uluslararası Multidisipliner Tıp Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi, Türkiye - İstanbul, 26 - 28 Mart 2022
YO-YO SENDROMU
6th INTERNATIONAL CONGRESS ON HEALTHY LIFE, Türkiye - İstanbul, 25 - 26 Kasım 2021