Ölmez Çiçek (Helichrysum sp.) Ekstresi Kaplı Altın Nanoparçacıkların Sentezi, Karakterizasyonu ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2025 , Devam Ediyor
Sarımsak ve Titanyum dioksit nanopartikül bazlı ağız çalkalama sularının anti fungal etkisinin ve farklı üretim yöntemleri ile üretilen protez kaide materyalinin yüzey özellikleri üzerindeki etkisinin karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2024 , Devam Ediyor
Yeşil Nanoteknoloji Kullanılarak Soy Metal Nanoparçacık Esaslı Antioksidan Kapasite Tayin Yöntemi Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2021 -2023 , Tamamlandı
Antioksidanlara Duyarlı Soy Metal Nanoparçacık Esaslı Yeni Sensörler Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2012 -2014 , Tamamlandı
Biyotiyollerin Kolon Sonrası Belirtmeli On-Line HPLC-DTNB Yöntemi İle Tayini
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2012 -2013 , Tamamlandı
Yeni bir tiyol sensörü yapımı: Ellman Reaktifi (DTNB) Bağlı Altın Nanoparçacıkların Hazırlanması, Karakterizasyonu Ve Seçimli Olarak Tiyol Bileşiklerinin Tayininde Kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2012 -2012 , Tamamlandı
Türkiye nin Gıda Bitkileri Zenginliğinin Daha İyi Değerlendirilmesi için CUPRAC Antioksidan Kapasite Tayin Yönteminin Kapsam ve Uygulama Alanının Genişletilmesi Karotenoid ve Antosiyaninlerin Tayini
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2008 -2011 , Tamamlandı
Spektrofotometrik CUPRAC Yönteminin Tiyol Grubu İçeren Antioksidan Bileşiklere Uygulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
2008 -2009 , Tamamlandı