Öğrenci ve personel yemekhanesine ait mutfak personeline verilen sürdürülebilir beslenme eğitiminin sürdürülebilir beslenme uygulamaları üzerine etkisinin incelenmesi:iü-cerrahpaşa örneği
Öğrenci: Rabia Hamitoğlu
Beslenme ve diyetetik danışmanlığı alan bireylerde covid-19 sonrasında değişen yaşam şartlarının sağlıklı diyete uyuma etkisi
Öğrenci: Seçil Akdoğan
Glikoz içeren besiyerlerinde çoğalan HT-29 kolon kanseri hücrelerinde kızılcık (Cornus mas), quercetin ve kombinasyonlarının sitotoksik etkilerinin incelenmesi
Öğrenci: Beyza Armağan
Lise ögrencilerinde tüketilen atıştırmalık paketli besinlerin sürdürülebilirlik kriterleri ve bireye özgü parametreler üzerine etkileri açısından incelenmesi
Öğrenci: Elif İşliyen
Üniversite öğrencilerinde pişirme ve yiyecek hazırlama becerilerinin besin tüketimi, beden kütle indeksi ve vücut kompozisyonu ile ilişkisinin değerlendirilmesi
Öğrenci: Sena Nur Boyoğlu
6-24 aylık bebeği olan annelerin bebek beslenmesi ve ek gıdalar hakkındaki tutum ve yaklaşımlarının değerlendirilmesi